Kepezli müteahhitler Mustafa Köse'yi ziyaret etti

Kepez Müteahhitler Derneği(KEMDER), AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse'yi ziyaret ederek kongre sürecinden dolayı tebrik etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek Başkanı Süleyman Akbıyık ve yönetim kurulu üyeleri Köse'yi ziyaretleri sırasında "Kepez'in Yapı Taşları" isimli dergi çıkaracaklarını duyurdu. Yaptıklarını, ürettiklerini kamuoyu ile paylaşamayan bir dernek olmak istemediklerini söyleyen Akbıyık, önce sanal dünyada yayına başladık, şimdi de basılı yayın ile hedef ve çalışmalarımızı Kepez ve Antalya kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Köse, Ziyaret ile ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Kepezli müteahhitlerin dikkat çeken birlikteliğine değindi.

KEMDER üyelerinin düzenli aralıklarla bir araya gelen örnek bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Köse, birlikteliğin öncelikle aynı masada buluşabilme, ardından ortak fikirlerde uzlaşabilme kabiliyeti olduğunu söyledi. Partilerin, derneklerin, odaların üreten ve uzlaşan bir yönetim anlayışı ile projeler üretebileceğini ifade eden Köse, KEMDER'in çalışmalarını yakından takip ettiğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber